Forældresamarbejde

Et godt gensidigt samarbejde mellem Skovbrynet og hjemmet øger både det pædagogiske personale og forældrenes indsigt i barnets liv, og det skærper opmærksomheden omkring barnets perspektiver.

Dét skaber de bedst mulige rammer for trivsel, læring, udvikling og dannelse for det enkelte barn. I den forbindelse arbejder vi tæt sammen med tale/høre konsulent, motorik/ergoterapeut og psykolog

Det er vigtigt for børnene at både forældre og det pædagogiske personale har en daglig dialog, samt løbende udveksling af information vedrørende barnets trivsel.

Et godt forældresamarbejde bygges på et fundament af gensidig respekt, fælles sprog og tydelige planlagte rammer for samarbejdet; eksempelvis taler vi ikke om barnet mens det kan overhøre det, vi sætter tid af til møder; Velkomst- (vuggestuen), opfølgnings-, TOPI-, brobygnings-, fritter/hjem- og generelle trivsels samtaler så det bliver tydeligt at vi samarbejder i dialogen.

Her på Skovbrynet har vi en masse aktiviteter, som vi kan tilbyde. Derfor forventer vi også forældrene er engagerede, nysgerrige og deltagende i jeres barns dagligdag og arrangementer. Vi orienterer om dagligdagen og vigtige begivenheder på vores digitale platform, så vi har en forventning om at forældrene dagligt orienterer sig herom.

 

Siden er sidst opdateret 27. oktober 2020